Usein kysyttyä

Kuinka varaan matkan?

Voit varata matkan sähköpostilla, puhelimitse tai netin kautta ”yhteydenotto” -valikon takaa avautuvalla sähköpostilla.

Varausta varten tarvitaan vähintään seuraavat tiedot: matkan nimi, ajankohta, osallistujien nimet, yhteyshenkilön puhelinnumero, osoite ja sähköposti ja tiedot erityisruokavaliosta.

Matkasta riippuen muitakin tietoja voidaan tarvita, mutta otamme sinuun yhteyttä.

Käsittelemme sähköpostit ja viestit pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä, jonka jälkeen lähetämme sinulle varausvahvistuksen.

Onko varaus saman tien vahvistettu?

Varaus on vahvistettu vasta, kun saat meiltä vahvistuksen.
Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme myös ennakkolaskun. Varaus- ja maksuehtoihimme voit tutustua täällä.

Monilla matkoilla ohjelmassamme on takuulähtöjä, jolloin voimme vahvistaa paikan välittömästi. Takuulähtöjen varaustilanteen voit tarkistaa tuotekuvauksen ”varaustilanne”-sivulta. Kuitenkin suosittelemme, että varaat lento- tai junaliput vasta kun olet saanut vahvistuksemme.

Osan matkoista voimme vahvistaa vasta kun olemme tarkistaneet varaustilanteen kustakin majapaikasta (esim. Kainuun järvet ja metsät –pyöräily). Jos jokin majapaikka on täynnä, otamme sinuun yhteyttä korvaavien järjestelyjen osalta.

Mikä on takuulähtö?

Monissa ohjelmissa tarjolla on takuulähtöjä, jolloin matkalla ei ole minimiosallistujamäärää. Varatessasi tällaisen matkan voit olla varma, että matka toteutuu, riippumatta siitä montako henkeä ryhmässä varaushetkelläsi on. Takuulähdöillä ryhmät ovat kansainvälisiä ja opastuskieli on englanti. Luonnollisesti vähintään yksi opas on myös suomenkielinen.

Voitteko varata lennot?

Emme voi hoitaa lentovarauksia, vaan sinun tulee varata ne lentoja myyvästä matkatoimistosta tai internetin kautta. Varaathan lennot vasta kun matkavarauksesi on vahvistettu!

Suosittelemme myös juna- ja bussilippujen varaamista itse, mutta autamme mielellämme aikataulujen selvittelyssä.
Tarkempia yksityiskohtia matkustamisen osalta löytyy kunkin matkan infosta, jonka voimme lähettää sähköpostilla.

Voiko matkoja räätälöidä?

Kaikkia matkoja voidaan räätälöidä, paitsi takuulähtöjen ohjelma on aina vakio. Ole yhteydessä, mikäli haluat tarjouksen räätälöidystä matkasta ryhmällesi.

Voitteko varata meille muita matkailupalveluja alueeltanne?

Kyllä voimme. Alueen tarjonnasta löytyy lisätietoa www.wildtaiga.fi. Pääsääntöisesti kaikki aktiviteetit, majoitukset, kuljetukset jne. voidaan varata kauttamme.

Soveltuvatko matkat lapsille?

Ohjelmassamme on muutamia lapsiperheille soveltuvia ohjelmia, joiden ohjelma on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen. Viikkovaellukset eivät pääsääntöisesti sovellu pienille lapsille fyysisen rasittavuuden vuoksi. Mitään ikärajaa on kuitenkaan hankala sanoa, parhaita asiantuntijoita ovat varmasti lapsen vanhemmat, jotka tuntevat oman lapsensa kyvyt.