Usein kysyttyä

Kuinka varaan matkan?

Voit varata matkan sähköpostilla tai verkkokaupasta www.wildtaiga.fi -sivustolla. Online-varattavien tuotteiden tuotekortissa on linkki online-varaukseen.

Varausta varten tarvitaan vähintään seuraavat tiedot: matkan nimi, ajankohta, osallistujien nimet, yhteyshenkilön puhelinnumero, osoite ja sähköposti ja tiedot erityisruokavaliosta.

Matkasta riippuen muitakin tietoja voidaan tarvita, mutta otamme tarvittaessa yhteyttä tietojen täydentämiseksi.

Käsittelemme sähköpostit pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä, jonka jälkeen lähetämme varausvahvistuksen ja laskun.

Onko varaus saman tien vahvistettu?

Varaus on vahvistettu vasta, kun saat vahvistuksemme.
Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme myös ennakkolaskun. Varaus- ja maksuehtoihimme voit tutustua täällä.

Monilla matkoilla ohjelmassamme on takuulähtöjä, jolloin voimme vahvistaa paikan välittömästi. Suosittelemme, että varaat lento- ym. liput vasta kun olet saanut vahvistuksemme.

Mikä on takuulähtö?

Monissa ohjelmissa tarjolla on takuulähtöjä, jolloin matkalla ei ole minimiosallistujamäärää. Varatessasi tällaisen matkan voit olla varma, että matka toteutuu, riippumatta siitä montako henkeä ryhmässä varaushetkelläsi on. Takuulähdöillä ryhmät ovat kansainvälisiä ja opastuskieli on englanti. Luonnollisesti vähintään yksi opas on myös suomenkielinen.

Voitteko varata lennot?

Emme voi hoitaa lento-, juna- tai bussilippujen varauksia. Liput saat ostettua kätevimmin netistä tai lennot myös esim. Finnairin puhelinpalvelusta.
Tarkempia yksityiskohtia matkustamiseen liittyen saat matkainfosta, jonka lähetämme sähköpostilla. Autamme myös mielellämme juna- ja bussiaikataulujen selvittelyssä.

Voiko matkoja räätälöidä?

Kaikkia matkoja voidaan räätälöidä, paitsi takuulähtöjen ohjelma on aina vakio. Ole yhteydessä, mikäli haluat tarjouksen räätälöidystä matkasta ryhmällesi.

Voitteko varata meille muita matkailupalveluja alueeltanne?

Kyllä voimme. Alueen tarjonnasta löytyy lisätietoa www.wildtaiga.fi.

Soveltuvatko matkat lapsille?

Ohjelmassamme on muutamia lapsiperheille soveltuvia ohjelmia, joiden ohjelma on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen. Viikkovaellukset eivät sovellu pienille lapsille fyysisen rasittavuuden vuoksi. Tarkkoja ikärarjoa on hankala asettaa ja parhaita asiantuntijoita ovat lapsen vanhemmat, jotka tuntevat oman lapsensa kyvyt.